Φεβρουαρίου 25, 2018 Register |Login
 
myroute.grκυκλοφορία
...powered by:

Infotrip: Ευφυείς Μεταφορές κσι Έξυπνο Λογισμικό

 
Εικονική Περιήγηση

myoute.gr: Εικονική Περιήγηση

 
Βρείτε μας στο Facebook

Παρακολουθείστε το group μας στο Facebook για άμεση ενημέρωση

 
 κυκλοφορία

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Με την υπηρεσία Κυκλοφοριακής Ενημέρωσης έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί άμεσα και σωστά για την κυκλοφοριακή κατάσταση του οδικού δικτύου της Αθήνας και του Πειραιά. Η παροχή της υπηρεσίας γίνεται με συνδυασμό δύο παραμέτρων. Η πρώτη παράμετρος αφορά στο είδος της παρεχόμενης συγκοινωνιακής πληροφορίας και η δεύτερη παράμετρος αφορά στην τοποθεσία των συμβάντων. Αναλυτικά:

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Ο χρήστης έχει την επιλογή της παρουσίασης των συμβάντων που άπτονται του ενδιαφέροντος του. Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα της παρουσίασης οδικών συμβάντων, εργασιών οδού, και εκδηλώσεων που προκαλούν προβλήματα στη λειτουργία του οδικού δικτύου, είτε μεμονωμένα (π.χ. μόνο εργασίες οδού), είτε όλα μαζί. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα της απεικόνισης των συμβάντων σε χάρτη, έτσι ώστε να υπάρχει μια πιο κατανοητή εικόνα της κατάστασης του οδικού δικτύου.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

Με το γεωγραφικό καταμερισμό, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την κατηγορία των οδικών τμημάτων που τον αφορούν. Έτσι η κατηγοριοποίηση των οδικών συμβάντων που παρουσιάζονται χωρίζεται στις εξής κατηγορίες:

  • Βορειοανατολικά Προάστια Αθηνών
  • Δυτικά Προάστια Αθηνών
  • Κέντρο Αθηνών
  • Νότια Προάστια Αθηνών
  • Πειραιάς

Επιπλέον, παρουσιάζεται και η κυκλοφοριακή κατάσταση σε 37 προκαθορισμένα οδικά τμήματα του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το μεγαλύτερο, αν όχι όλο, ποσοστό των μετακινήσεων μπορούν να διαχωριστούν σε τρεις κατηγορίες, ο καταμερισμός αυτών των οδικών τμημάτων έχει ως εξής:

Α) Μετακινήσεις που έχουν είτε ως προέλευση, είτε ως προορισμό τερματικούς σταθμούς μετακινήσεων (Λιμάνια, Σταθμοί Τρένων, Αεροδρόμιο).
Β) Μετακινήσεις που έχουν είτε ως προέλευση είτε ως προορισμό το κέντρο της Αθήνας.
Γ) Μετακινήσεις που έχουν είτε ως προέλευση είτε ως προορισμό, το υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Αθήνας και του Πειραιά.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι παραπάνω κατηγορίες είναι καταταγμένες ιεραρχικά. Δηλαδή, το οδικό τμήμα Αεροδρόμιο - Σύνταγμα, παρουσιάζεται μόνο στην Κατηγορία Α, καθώς έχει είτε ως προέλευση είτε ως προορισμό, τερματικό σταθμό μετακινήσεων.

disclaimer

Το περιεχόμενο του myroute.gr προέρχεται από εξωτερικές πηγές, όπως το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Αθήνας. Το myroute.gr διατηρεί το δικαίωμα να συνδυάσει περιεχόμενο από διαφορετικές πηγές ή να το επεξεργαστεί πριν την τελική παροχή του. Δεν ευθύνεται για τυχούσες ελλείψεις ή ατέλειες που μπορεί να δημιουργηθούν. Το myroute.gr μπορεί να διακόψει μερικώς ή ολικώς την παροχή του περιεχομένου ή να αναστείλει την λειτουργία του χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
Το myroute.gr βρίσκεται προς το παρόν σε BETA έκδοση.
Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδημοσίευση, η μετάδοση από οποιοδήποτε μέσο, οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου της υπηρεσίας, σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την έγγραφη άδεια της INFOTRIP.

 
myroute.gr|e-Services|myroute.gr faq|επικοινωνία
Copyright © 2009, Infotrip S.A. All rights reserved. Όροι Χρήσης Δήλωση Προσωπικών Δεδομένων